Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
  • RON
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Въглехидрати или захари в отглеждането на растения

Въглехидрати или захари в отглеждането на растения

Те са жизнено важни съединения както за растенията, така и за животните. Те изпълняват жизненоважни функции, така че растенията да могат да се развиват здравословно и безпроблемно във всички етапи от живота си и да служат като източник на храна за животните, които се хранят с растения.

 

 

  • Те допринасят с енергия
  • Те са необходими за растежа на структурната стена на растенията, влакнести тъкани, клони, стъбла, листа, цветя и др.
  • Те действат като енергиен магазин, защото когато са необходими.

 

 

Как могат растенията да приемат, съхраняват и синтезират въглехидрати?

Растенията са единствените живи същества, за които знаем, че са в състояние да синтезират въглехидрати от суровите съставки на въглеродния двуокис, водата и енергията, получена от фотосинтезата.

 

 

 

Как въглехидратите повлияват отглеждането?

Захарите или въглехидратите са важни по време на периода на цъфтеж, за да могат растенията да създават големи, гъсти пъпки и да увеличат максимално производството на смоли и терпени.

Нивата на въглехидрати, които са нужни ще варират през целия им жизнен цикъл и докато са необходими през всички етапи от живота им.

 

 

 

Всички продукти, които работят за подобряване на абсорбцията на хранителни вещества или които директно насърчават производството на хлорофил, са много подходящи и естествено увеличават количеството захари в метаболизма на растенията.

По-долу ще разгледаме няколко продукта, които можете да откриете в нашия онлайн магазин!

 

 

 

Plagron Sugar Royal е много мощен органичен стимулатор, който е съставен от аминокиселини.                       Резултат с изображение за „plagron sugar royal“

 

Комбинацията от съставки повишава производството на хлорофил и увеличава нивото на захарта в растенията.   

Някои от аминокиселините в Plagron Sugar Royal ще накарат вашите растения да реагират така, сякаш ще

изсъхнат и те естествено ще се опитат да защитят себе си по най-добрия начин, чрез увеличаване

на производството на захар. Увеличаването на нивата на захарта ще доведе до по-сладка на вкус култура

с много по-силен аромат.

 

 

 

 

Remo's Nature's candyУникалната комбинация от въглехидрати и аминокиселини е изключително полезна за всички етапи на Резултат с изображение за „remo's nature's“развитие на растенията. Многобройните сортове въглехидрати спомагат за храненето на полезните бактерии и гъбички в кореновата зона, докато аминокиселините спомагат за подобряване на поглъщането на хранителни вещества и нивата на микро флората.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bud Candy – засилва вкуса и аромата на вашето растение. Поразително тегло, съвършен вкус и аромат на реколтата. Това е 100% органичен стимулатор на цъфтеж, който осигурява енергия за вашите растения, когато това най-много им е  необходимо. Независимо дали Резултат с изображение за „bud candy“вашите растения цъфтят в момента, или се подготвят за фазата на цъфтеж, това е времето да ги снабдите с този продукт и с нетърпение да очаквате по-добрър аромат, по-високи добиви и по-силни растения.

 

 


 

 

 

 

 

 

Honey Chome - Тази богата формула е обогатена с трите основни макроелемента: азот, фосфор и калий. Растенията достигат своя Резултат с изображение за „honey chome“максимален генетичен потенциал и постигат изобилна реколта. Допълнителните N, P и K стимулират растителната сила и производителността за енергичен растеж и плодообразуване.

 

 

 

 

 

 

 

 

За повече полезна информация, разгледайте и останалите ни БЛОГ статии. Екипът на GrowshopMania Ви желае успешно отглеждане!

 

 

Разгледахте ли някоя от останалите блог статии?

 

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани:

Facebook

 

Работно време – София:

Пон - Пет:10:00 - 19:00ч
Съб:10:00 - 18:00ч

Нед: Почивен ден

 

Работно време – Варна:

Пон - Пет: 09:00 - 18:00ч
Съб - 
НедПочивни дни

 

Адреси

гр. София, ул. Николай Лилиев, №10

 

 

гр. Варна, ул. Хан Пресиян, №1